УКР
ICTV - Разом краще
УКР
ICTV Ранок 24.11.2021 09:38
24.11.2021 09:38
Поділитися

ТОП-10 продуктів, корисних для печінки

ТОП-10 продуктів, корисних для печінки

Які продукти корисні для печінки та допомагають їй правильно функціонувати? Ранку у Великому Місті підготував для тебе список. Усі подробиці – у матеріалі.

Продукти, корисні для печінки                                                                                            

Морква – джерело бета-каротину і флавоноїдів, які покращують загальний стан та  функціонування печінки.

Брокколі – має у складі значку кількість сірковмісних сполук –  глюкозинолатів. Вони сприяють виведенню канцерогенів і токсинів з організму.

Авокадо – цей фрукт містить антиоксидант глутатіон, який здатен блокувати шкідливий вплив канцерогенів.

авокадо фото

Морська капуста – на 5% складається з солей альгінової кислоти, яка зв’язує та виводить солі важких металів.

Злаки – покращують метаболізм, завдяки чому спрощують роботу печінки.

Також по темі: Продукти, які борються з безсонням: що можна і не можна їсти перед сном 5 продуктів, які заважають схуднути Топ продуктів, які дають організму енергію

Кефір – очищує організм і допомагає відновити мікрофлору кишечника, що позитивно впливає на роботу всього шлунково-кишкового тракту.

Мед – активізує процеси вироблення жовчі та відновлення уражених клітин печінки.

мед фото

Зелені листові овочі – не дають важким металам накопичуватися у клітинах печінки та регулює відтік жовчі.

Оливкова олія – потужне джерело антиоксиданту – вітаміну E. Він допомагає нейтралізувати токсини та захищає від шкідливого впливу вільних радикалів.

Гарбуз – сприяє засвоєнню важкої їжі і розвантажує печінку.

гарбуз фото

Нагадаємо, раніше ми розповідали про продукти, які послаблюють імунітет.

Фото: Pixabay

Аліна Литвиненко

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

24.11.2021 09:38



Загрузка...

Дивіться на ICTV

ВГОРУ
Вгору

    Spelling error report

    The following text will be sent to our editors: