УКР
УКР
03.11.2019 09:15
Поділитися

Корисні спеції: чому важливо додавати у страви куркуму

0

Які корисні властивості має куркума та чому її потрібно додавати у їжу – читай нижче у матеріалі від Ранку у Великому Місті.

Куркума – це багаторічна рослина із сімейства імбирних. Її часто використовують у кулінарії, адже ця спеція має тонкий своєрідний аромат та є природним барвником.

Та попри це куркума має ще й безліч корисних властивостей.

Корисні властивості куркуми

  • Куркума запобігає появі онкологічних захворювань. У тому числі – раку молочних залоз.
  • Регулює обмін речовин в організмі і допомагає тримати вагу тіла в нормі.
  • Очищує печінку.
  • Якщо часто псується настрій, спробуй куркуму. Вона діє як антидепресант.
  • Допомагає при болях у горлі. Адже має антисептичні та знеболювальні властивості.
  • Слугує дієвим помічником при опіках. Для цього потрібно пасту з куркуми змішати з соком алое.
  • Покращує роботу судин, а ще – допомагає при склерозі.

Отож, тепер ти знаєш, які корисні властивості має куркума. Додавай її щодня до страв і читай інші наші поради.

Також по темі: Корисні властивості хурми: чому її варто їсти кожному Чому варто їсти баклажани: корисні властивості фіолетового овоча Чому варто їсти гарбуз: корисні властивості

Нагадаємо, раніше ми розповідали, корисні властивості фейхоа

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

03.11.2019 09:15
0



Загрузка...

Дивіться на ICTV

Зареєструйтесь

Увійти, використавши ваші дані

Забули пароль?

Відновлення паролю

Увійти через соц. мережу

ВГОРУ
Вгору

    Повідомити про помилку

    Текст, який буде надіслано нашим редакторам: