УКР
ICTV - Разом краще
УКР
ICTV Ранок 01.06.2021 14:01
01.06.2021 14:01
Поділитися

7 причин снідати вранці

7 причин снідати вранці

Чому не можна пропускати сніданок? ТОП-7 причин.

І досі не можете примусити себе поснідати вдосвіта? Дуже погано.

Ранок у Великому Місті спробує вас умовити, розповівши про 7 важливих причин ранкової трапези.

7 причин снідати вранці

Для краси

Якщо ви не снідаєте, то не даєте прокинутися обмінним процесам.

Тоді ваш організм, замість того, щоб активно взятися за роботу з розщеплення жирів, відкладає все на «потім».

Саме тому і з’являється зайва вага.

Для мозку

Ранкове харчування необхідно нашому мозку для кращої концентрації уваги і запам’ятовування інформації.

перевтома фото

Для імунітету

Людина, що звикла снідати, менше піддається стресам і має більш міцний імунітет у порівнянні з людьми, які відмовляються від ранкової трапези.

Для безпеки

За статистикою, люди, які регулярно снідають, рідше потрапляють в автомобільні аварії.

Також по темі: Ідеальний сніданок і не тільки: корисні властивості вівсянки Що їсти на сніданок, щоб схуднути: список продуктів Домашня гранола: рецепти швидкого сніданку

Для продуктивності

Якщо вас чекає напружений день, добре поснідайте і беріться за роботу.

Знайте, що ви створили собі запас енергії, яка підвищить вашу працездатність на 30%.

Для активації організму

Не думайте, що ви наберете вагу, якщо будете вживати вранці додаткові калорії.

Навпаки — чим раніше ви поснідаєте, тим раніше ваш організм прокинеться і почне працювати.

Ранкові калорії ніколи не перетворюються в жир, а витрачаються без залишку.

сніданок фото

Для енергії

Коли ви півдня нічого не їсте, то позбавляєте себе енергетичного підживлення.

Ну що, умовили?

Нагадаємо, раніше ми детальніше розповідали про переваги повноцінного сніданку.

Фото: Pexels

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

01.06.2021 14:01



Загрузка...

Дивіться на ICTV

ВГОРУ
Вгору

    Spelling error report

    The following text will be sent to our editors: