Лікарі поставили під сумнів користь чорного хліба

Переглядів 2,035       14.05.2017
Комментувати

Хліб – головний продукт на кожному столі. Але не все так просто. Хліб можна їсти, тільки якщо він вчорашній, бо свіжий – шкодить шлунку. І тільки темний: він набагато корисніший, ніж світлий. А, взагалі, найкращий хліб – бездріжджовий, бо дріжджі окислюють організм.

Що правда, а що – не зовсім, розбиралися журналісти «Ранку у Великому Місті».

Міф 1.  Чорний хліб корисніший, ніж білий

Якщо їсти хліб, то тільки темний! Бо чим темніший хліб, тим він корисніший! Там містяться тверді волокна – клітковина, яка покращує травлення і  виводить токсини із організму.

«За рахунок того, що він підкислює PH кишечника, процес засвоєння проходить повільніше. Крім того, підсилюється процес бродіння. Дріжджові гриби в кислому середовищі більше розповсюджуються, тож здуття і неприємні відчуття будуть більше, ніж при вживанні білого хлібу», – розповіла лікар-гастроентеролог Інна Федорова.

Міф спростовано. Чорний хліб не корисніший, ніж білий

Більше дивіться у відео

Loading...
Загрузка...
  • Ирина Шпак

    Разве дрожжи при запекании не погибают?




Останній випуск
ЩЕ
ßíäåêñ.Ìåòðèêà