PGRpdiBjbGFzcz0iaWN0dl9hX2JveCI+PGNlbnRlcj48c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMzE4IiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1mb3JtYXQ9ImZ1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLXNpdGVfaWQ9IklDVFZfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ie3JlcGxhY2VfbWV9IiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD48L2NlbnRlcj48L2Rpdj4=
УКР
УКР

5 зелених продуктів, що містять менше 30 калорій

0 - 0

Багато хто під час схуднення ретельно рахує калорії і, треба зауважити, це праця не з легких. “Ранок у Великому Місті” склав перелік зелених продуктів з низькою калорійністю, які точно не зашкодять вашій фігурі, а принесуть безперечну користь організму.

celery-74333_640

Селера – 12 калорій

Усього 2 стебла селери містять 15% добової рекомендованої дози вітаміну А і 15% вітаміну С. А Саме цей овоч називають продуктом з негативною калорійністю — при його вживанні організм витрачає більше калорій, ніж отримує.

cucumber-88207_1280

Огірок – 15 калорій

Усім відомо, що огірки на 95% складаються з води. Також у них є ферменти, які сприяють засвоєнню білків тваринного походження, саме тому корисно поєднувати м’ясне блюдо з салатом з огірків. Ні для кого не секрет, що огірки очищують організм і затримують перетворення вуглеводів у жири. А клітковина огірків стимулює моторну функцію кишківника.

Спаржа – 20 калорій

Спаржа – прекрасне джерело харчової клітковини. Цей овоч – один з найбільш низькокалорійних продуктів. При цьому він насичує НЕ калоріями, а мінеральними речовинами і вітамінами. Речовини, що містяться в спаржі, очищають кров, чудово впливають на печінку і виводять воду з організму.

Шпинат – 22 калорії

За вмістом білків шпинат перевершує всі овочі, поступаючись тільки зеленому горошку і молодим стручкам квасолі. До того ж, він дуже добре засвоюється та у ньому містяться речовини, що поліпшують діяльність підшлункової та слинної залоз. Як бачите, це незамінний продукт під час схуднення.

healthy-1283458_1280

Зелений перець – 26 калорій

Перець – джерело дорогоцінних антиоксидантів: вітамінів А, С, Е та інших. Добову потребу людини в аскорбінової кислоти можна задовольнити 1-3 плодами перцю. Виявляється, у перці, як і в шоколаді, міститься гормон радості, але на відміну від останнього, він не позначається на об’ємі нашої талії.

Їжте зелене та будьте здорові!

27.06.2016 11:00
0 - 0



Загрузка...

Дивіться на ICTV

Зареєструйтесь

Увійти, використавши ваші дані

Забули пароль?

Відновлення паролю

Увійти через соц. мережу

ВГОРУ
Вгору