PGRpdiBjbGFzcz0iaWN0dl9hX2JveCI+PGNlbnRlcj48c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMzE4IiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1mb3JtYXQ9ImZ1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLXNpdGVfaWQ9IklDVFZfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ie3JlcGxhY2VfbWV9IiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD48L2NlbnRlcj48L2Rpdj4=
УКР
УКР

Від броколі худнуть на 8 і більше кілограмів

0 - 0

Можемо сказати з упевненістю: броколі – це справжня королева овочевого царства. Чому? Бо в ній міститься набагато більше корисних речовин, ніж у будь-якій інший капусті. А до того ж, від неї можна легко та швидко схуднути!

39900822_m

Що ж особливого міститься у броколі?

Як більшість зелених овочів, броколі багата фолатами, що необхідні для відновлення крові і підтримки тонусу. У ній надзвичайно багато вітаміну С (за його вмістом броколі випереджає цитруси в три рази) та вітаміну К, що відповідає за міцні судини, молодість і тонус шкіри. До того ж, ця капуста містить вітаміни А і РР, які потрібні для гостроти зору, а також вітаміни В, Е і мінерали (кальцій, магній, фосфор, калій, залізо, йод, цинк, хром, натрій і селен).

Броколі лікує

Вживаючи броколі три рази на тиждень, ви захистите свій організм від більшості вірусів та інфекцій. Ця дивовижна капуста запобігає розвитку раку молочних залоз, покращує роботу серця і зміцнює кістки. За рахунок достатньої кількості білка броколі відмінно підходить для дієтичного харчування, а також допомагає загоєнню невеликих виразок в шлунку і кишківнику та бореться зі стресами і розладами нервової системи.

Від броколі худнуть

Броколі – унікальний продукт. Вона містить всього 30 ккал на 100 грамів продукту, тобто на її переварювання ми витрачаємо приблизно стільки ж енергії, скільки вона дає. При цьому диво-капуста дає відчуття ситості і не дозволяє переїсти.

Мало того, вживаючи броколі, ви легко схуднете на 8 і більше кілограмів. Речовини у її складі допомагають метаболізму, прискорюючи обмін речовин і зниження ваги.

31614518_m

Як готувати броколі, аби попрощатися з зайвими кілограмами? Дуже просто! Варити 5-6 хвилин, смажити, тушкувати або запікати. Та краще за все варити цю капусту на пару або їсти сирою. Тож, ми радимо додавати броколі в салати: разом в іншими корисними овочами вона найбільш повно проявить свої цілющі властивості. Смачного!

27.07.2015 13:03
0 - 0



Загрузка...

Ведучі каналу

    Поки що немає матеріалів ...

Дивіться на ICTV

Зареєструйтесь

Увійти, використавши ваші дані

Забули пароль?

Відновлення паролю

Увійти через соц. мережу

ВГОРУ
Вгору